Over

Dit bijles- en examentrainingsinstituut heb ik opgericht omdat ik in mijn jarenlange onderwijservaring heb gemerkt dat het veel voorkomt dat leerlingen niet de aandacht krijgen die ze behoeven. Daar zijn allerlei oorzaken voor aan te wijzen, zoals te volle klassen, te hoge werkdruk van docenten, te veel afleiding door omgevingsonrust etc. Hoe het ook zij, het is een zeer bekend probleem dat zelden wordt opgelost.

Ik lever een goede bijdrage aan het voorzien in de behoeften van leerlingen aan persoonlijk aandacht krijgen, serieus genomen worden, geduld bij de docent ervaren, eigen vragen kunnen stellen etc.

Sinds 1981 heb ik lesgegeven op vele niveaus in vele vakken, zoals economie, wiskunde, statistiek, commerciële calculatie, bedrijfseconomie, etc. Mijn studies wiskunde en economie boden en bieden mij nog steeds de gelegenheid om voor vele leerlingen en studenten een hulp te zijn in het beter begrijpen van deze vakken.

Mijn jarenlange ervaring heb ik opgedaan op scholen voor vmbo-t/mavo, havo, vwo, mbo en hbo. Momenteel ben ik nog steeds enthousiast werkzaam als docent op havo, vwo en hbo. De mooie vakken die ik onderwijs en het omgaan met jonge mensen zijn voor mij een bron van inspiratie om mijn hulp ter beschikking te stellen.

IMG_3116
Guus Hageman,
Docent en oprichter van Instituut Hageman